Wie is Roger Dols

In een paar steekwoorden:

Schrijver . Denker . Europese bossen . Filosoof . Innovator . Limburger & Europeaan . Noorderling . Negen Nobele Waarden . Aesir . Projectmanager ICT . Koffie . Europese cultuur & Historie . Wardruna . Natuurlijke schoonheid . Noords Dynamisme . Het Noordse Pad . Kenniseconomie . Bruine café’s . Germaanse mythologie . Biologische producten . Agile management & strategies . Landelijkheid . Oude karakteristieke huizen . Boekenkasten . Weekendtrips . Natuurwandelingen . Historische steden

In mijn dagelijkse leven ben ik actief als projectmanager en adviseur op ICT-gebied, met specialisaties in kennismanagement, agile management, innovatie en de verwerking van gestructureerde en ongestructureerde informatie. De laatste jaren heb ik als freelancer gewerkt, maar dit ben ik nu aan het heroverwegen.

Daarnaast ben ik enkele jaren raadslid geweest in Heerlen. Ik heb echter afscheid genomen van het gehele, bestaande politieke landschap om mij te richten op het opzetten van een wereldbeschouwing en politieke ideologie die meer geënt is op de mens en haar natuurlijke, culturele en geografische worteling. En die dus weg leidt van de schiere modernistische berekenbaarheid van het leven,  weg van de reductie van de mens tot globalistische en ontwortelde consument en ook weg van de ontmenselijkende werking van de drang om cultuur neer te zetten als inwisselbare archaïsche consumptieproducten.

Dit is maar een beperkte opsomming natuurlijk, maar wie meer wil weten zal mij toch echt zelf moeten opzoeken. Dan kun je zelf oordelen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s